Resumen
Inglés a francés:   más información...
  1. saucepans:
  2. saucepan:
  3. Wiktionary:


Inglés

Traducciones detalladas de saucepans de inglés a francés

saucepans:

saucepans [the ~] sustantivo

  1. the saucepans (stew-pans)
    la braisières; la daubières

Translation Matrix for saucepans:

NounTraducciones relacionadasOther Translations
braisières saucepans; stew-pans
daubières saucepans; stew-pans

Palabras relacionadas con "saucepans":


saucepan:

saucepan [the ~] sustantivo

  1. the saucepan
    la poêle; la casserole; la marmite
  2. the saucepan (skillet)
  3. the saucepan (cooking-pot; pot; casserole; )
    la casserole à manche; le pot; la marmite; la braisière; la daubière

Translation Matrix for saucepan:

NounTraducciones relacionadasOther Translations
braisière casserole; chamber pot; cooking-pot; pot; saucepan; stew-pan; stewing-pan; stewpan casserole; cover-up; stews
casserole saucepan jalopy; old crock; ramshackle old piano; rattletrap
casserole à manche casserole; chamber pot; cooking-pot; pot; saucepan; skillet; stew-pan; stewing-pan; stewpan little saucepan
daubière casserole; chamber pot; cooking-pot; pot; saucepan; stew-pan; stewing-pan; stewpan casserole
marmite casserole; chamber pot; cooking-pot; pot; saucepan; stew-pan; stewing-pan; stewpan flesh-pot; kettle
pot casserole; chamber pot; cooking-pot; pot; saucepan; stew-pan; stewing-pan; stewpan cannikin; coal-scuttle; cup; dram of jenever; drinking glass; ewer; flagon; glass; goblet; jar; jug; keg; mug; nip of jenever; small barrel; small cask; tankard; tot of jenever; water jug
poêle saucepan fire; frying pan; heater; stove

Palabras relacionadas con "saucepan":


Sinónimos de "saucepan":

  • pan; cooking pan

Definiciones relacionadas de "saucepan":

  1. a deep pan with a handle; used for stewing or boiling1

Wiktionary: saucepan

saucepan
noun
  1. deep cooking vessel
saucepan
noun
  1. Ustensile de cuisine à fond plat et à bords haut.

Cross Translation:
FromToVia
saucepan casserole Kasserolle — Topf mit großer Bodenfläche und flachem Rand, der sich vor allem zum Schmoren oder Braten von Fleisch eignet